Skip to main content

Webbyrå tjänster

Välkommen till vår ledande webbyrås omfattande utbud av professionella tjänster. Vi är din pålitliga partner när det gäller att skapa en framstående digital närvaro för ditt företag. Våra skräddarsydda webbyrå tjänster är utformade för att ta din online närvaro till nästa nivå och säkerställa att du sticker ut i den digitala världen.

Nedan hittar du tjänster vi utför, har du frågor eller funderingar, eller vill direkt ha en offert kan du kontakta oss här.

Webbyrå Stockholm

Skriv dina uppgifter så kontaktar vi dig

  Webbyrå stockholm - Webbdesign

  Webbdesign

  .se domän & webbhotell ingår i alla paket

  Vi skapar moderna och responsiva webbplatser som anpassas efter din målgrupp och ditt varumärke. Varje detalj är noggrant utformat för att skapa en minnesvärd användarupplevelse.

  Från 5490 :-

  Webbdesign är en viktig del av att bygga en framgångsrik online-närvaro. På Webgiant webbyrå erbjuder vi professionell webbdesign som hjälper ditt företag att skapa en användarvänlig, tilltalande och optimerad webbplats. Våra erfarna webbdesigners arbetar med dig för att skapa en webbplats som speglar ditt företags varumärke och målgrupp.

  Webshop / E-handel

  .se domän & webbhotell ingår i alla paket

  Från 9490 :-

  Hos oss kan du räkna med en e-handelsbutik som ger resultat

  Om du väljer oss för att bygga din nya e-handelssajt så kan du räkna med professionellt byggda ebutiker i populära CMS system så som WordPress och Woocommerce.

  WordPress och Woocommerce är en kraftfull kombination som gör det enkelt för dig som företagare att växa, både genom intuitiva funktioner och tekniska lösningar.

  Woocommerce anses vara en utav de största e-handelsplattformarna globalt sett. Detta tack vare att utvecklarna hela tiden har fokuserat på att göra plattformen bättre och anpassad efter den senaste tekniken.

  Vi bygger vanligtvis lösningar som gäller B2C eller B2B. När du får din e-handelssajt levererat från oss ser vi till att du på ett sömlöst sätt kan hantera allt på sajten, frontend samt backend, vad vi menar är att du kan själv hantera orderhantering, produktkatalog och annat.

  Webbyrå stockholm
  Webbyrå stockholm

  Google Adds, SEO Marketing

  Från 3 månader – 4990 :- / mån

  Google Ads & SEO

  Som webbyrå hjälper vi kunder från hela landet att optimera Google Ads kampanjer samt sökmotoroptimering (SEO). Idag är det extremt viktigt att din hemsida är optimerad för SEO för att se till att du tar del av kraften som Google har skapat med sin sökmotor.

  Genom att optimera din hemsida med SEO kan du se till att generera relevant trafik till din hemsida som leder till lönsamhet för ditt företag.

  SEO anses vara den långsiktiga planen för öka lönsamhet för företag medan Google Ads är baserat på direkt investering som (förhoppningsvis) ger direkt avkastning i form av att folk klickar på dina annonser och sedan betalar för din produkt eller tjänst.

  I båda de här fallen är det viktigt att trafiken/besökarna är relevanta och att du inte betalar för klick som inte leder till någon försäljning. Det är här som vi kommer in i bilden.

  Webbhosting / Webbhotell

  Från 99 :- / mån

  Webbhotell med Webgiant
  När du beställer webbhotell via oss kan du vara säker på att vi förser dig med allt du behöver för att din hemsida skall vara säker, dina besökare känner sig trygga och du slipper bekymra dig över att hemsidan är överbelastad vid en eventuell skalning av verksamheten.

  Dessutom har du tillgång till vår support som kommer att hjälpa dig igenom några eventuella tekniska processer.

  En utav anledningarna till att kunder väljer att driva deras webbhotell genom vår tjänst är för att det avlastar den tekniska aspekten och det ser till att allt helt enkelt flyter på och fungerar i stället för att det uppstår driftstopp och andra otrevligheter.

  Webbyrå stockholm
  Webbyrå stockholm - CRM system

  CRM/ERP system

  Från 14900 :-

  Byggt för framtiden
  Vad ett ERP-system står för är ett i princip ett integrerat affärssystem där alla delar av en verksamhet är sammankopplat, vare sig det är lager, HR eller ekonomiavdelningen.

  Med ett sådant här system kan du även eliminera flaskhalsar och automatisera olika flöden och få din verksamhet att drivas mer effektivt. Du har säkert även hört om hur data har förändrat, och kommer att fortsätta förändra allt. Med ett ERP-system kommer du enkelt att kunna analysera data i realtid och ta smarta verksamhetsbeslut därefter.

  Det finns idag flera olika sorters ERP-system. Du är välkommen att kontakta oss för att få mer information om vad som skulle passa just dig och din verksamhet bäst.