Skip to main content

Ny hemsida till ditt företag? Webbyrå i stockholm

Om du letar efter en ny webbplats för ditt företag eller personliga varumärke har du kommit till rätt ställe. På vår webbyrå i Stockholm erbjuder vi olika paket för att möta dina behov och budget.

Våra paket inkluderar allt från enkla webbplatser med grundläggande funktionalitet till mer avancerade webbplatser med e-handelsfunktioner och anpassad design. Här är en översikt över våra olika paket:

  1. Grundläggande paket: Detta paket inkluderar en enkel, informativ webbplats med upp till fem sidor och grundläggande funktionalitet som kontaktformulär och sociala medieikoner. Perfekt för mindre företag och personliga bloggar.
  2. Standardpaket: Detta paket är idealiskt för företag som vill ha en mer omfattande webbplats med upp till 10 sidor och avancerad funktionalitet som kalender, kartor och sökfunktioner.
  3. Premium-paket: Detta paket inkluderar en anpassad design och mer avancerade funktioner som e-handel, med upp till 20 sidor och en rad avancerade plugins och verktyg för att förbättra din webbplats.

Oavsett vilket paket du väljer kommer vår team av erfarna webbdesigners och utvecklare att arbeta tillsammans med dig för att skapa en webbplats som passar dina specifika behov och mål. Vi tar hänsyn till allt från din målgrupp till din budget och tidsram för att skapa en webbplats som fungerar för dig.

Så om du letar efter en pålitlig och prisvärd webbyrå i Stockholm för din nästa webbdesignprojekt, tveka inte att kontakta oss för mer information om våra olika paket och tjänster. Vi ser fram emot att arbeta med dig!